Κατηγορίες

Τορτελίνια αλά κρεμ

31/01/2019 17:00, 0 σχόλια

Τορτελίνια αλά κρεμ
Πεντανόστιμο πιάτο ζυμαρικών στο άψε-σβήσε, με μια κλασική άσπρη σάλτσα που λατρεύουν όλοι. Φτιάξτε μπόλικα γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά!

Υλικά
(για 2 άτομα)

1 πακέτο τορτελίνια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
150 γρ. μανιτάρια κονσέρβας
100 γρ. μπέικον, κομμένο σε μικρά κομμάτια
150 ml κρέμα γάλακτος
100 γρ. τριμμένο τυρί (γκούντα ή τσένταρ)
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι



Εκτέλεση
1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
2. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ή κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και το μπέικον και τα σοτάρουμε λίγο. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
3. Πριν βράσει η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα τορτελίνια που έχουμε σουρώσει και ανακατεύουμε.
4. Σβήνουμε το μάτι, προσθέτουμε το τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;