Κατηγορίες

Ζυμαρικά με κοτόπουλο και κάρυ

Ζυμαρικά με κοτόπουλο και κάρυ
Μία μακαρονάδα που θα σας λύσει τα χέρια αν δεν έχετε πολύ χρόνο. Με ζυμαρικά, φιλέτα από κοτόπουλο και λίγη σκόνη κάρυ, μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα ένα πιάτο νόστιμο, χορταστικό και με γευστική ένταση.

Υλικά
(για 4 άτομα)

500 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας
2-3 μεγάλα στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε κυβάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
300 ml κρέμα γάλακτος
1/2 κ.σ. κάρυ κίτρινο σε σκόνη (ή περισσότερο κατά βούληση)
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Βάζουμε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό να βράσει.
2. Στο μεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαλακώσει.  Προσθέτουμε το κοτόπουλο και σοτάρουμε μέχρι να ψηθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμη. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το κάρυ και την πιπεριά στο τηγάνι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε μέχρι να ετοιμαστούν τα ζυμαρικά.
3. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;