Κατηγορίες

Σπιτικά fish sticks σε τορτίγια λαχανικών

11/05/2018 00:00, 0 σχόλια

Σπιτικά fish sticks σε τορτίγια λαχανικών
Τραγανές ψαροκροκέτες τυλιγμένες σε τορτίγια λαχανικών για να απολαύσουν ψάρι ακόμα και όσοι δεν είναι φαν. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως θα τις λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι!


Υλικά
(για 4 άτομα)
1 φιλέτο άσπρου ψαριού της αρεσκείας σας κομμένο σε λωρίδες
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα τριμμένη φρυγανιά
4 τορτίγιες
λαχανικά της αρεσκείας μας (αγγούρι, μαρούλι, ντομάτα)
1 αυγό
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, σε ένα άλλο ρίχνουμε τη φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι.
2. Πανάρουμε τα φιλέτα πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά.
3. Τα τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο ή τα ψήνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί σε προθερμασμένο φούρνο  στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ξεκολλάει εύκολα η κρούστα τους με ένα πιρούνι.
4. Αν τα τηγανίσουμε φροντίζουμε να τα σερβίρουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί που θα τραβήξει το επιπλέον λάδι.
5. Παίρνουμε τις τορτίγιες, τις γεμίζουμε με τα λαχανικά της αρεσκείας μας και τις ψαροκροκέτες, τις τυλίγουμε και κλείνουμε τη μια άκρη τους με αλουμινόχαρτο ή διάφανη μεμβράνη.
6. Αν θέλουμε, πριν τις τυλίξουμε, προσθέτουμε σος της αρεσκείας μας όπως μαγιονέζα.





Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;