Κατηγορίες

Παγωτό μπανάνα με 1 υλικό

Παγωτό μπανάνα με 1 υλικό
Μια πανεύκολη και υγιεινή λύση για γρήγορο σπιτικό παγωτό για όσους λατρεύουν τη γεύση της μπανάνας. Με μόλις 1 υλικό και χωρίς χρήση παγωτομηχανής. Κι όμως γίνεται!

Υλικά
(για 2 άτομα)
 
4 ώριμες μπανάνες



Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις μπανάνες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη για 5-6 ώρες, να παγώσουν καλά.
2. Μόλις παγώσουν αρκετά, τις βγάζουμε από την κατάψυξη και ρίχνουμε τα παγωμένα κομμάτια στην κουζινομηχανή ή στο μπλέντερ. Χτυπάμε καλά. Αρχικά θα σχηματιστούν ψίχουλα και σταδιακά το μείγμα θα κολλάει στα τοιχώματα. Συνεχίζουμε το χτύπημα, καθαρίζοντας όποτε χρειάζεται τα τοιχώματα και ανακατεύοντας με μια σπάτουλα. Για να διευκολύνουμε τη διαδικασία, μπορούμε να προσθέσουμε λίγο κρύο νερό ή γάλα. Μόλις σχηματιστεί μια κρέμα, το παγωτό μας είναι έτοιμο. Γαρνίρουμε σιρόπι, ξηρούς ή άλλα υλικά της αρεσκείας μας.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;