Κατηγορίες

Ζεστό ντιπ με σπανάκι και αγκινάρα

12/03/2019 18:00, 0 σχόλια

Ζεστό ντιπ με σπανάκι και αγκινάρα
Εύκολο και γευστικό ντιπ για τους φίλους της αγκινάρας. Σερβίρεται ζεστό με κρακεράκια ή φρυγανισμένο ψωμί.

Υλικά


1 φλιτζάνι σπανάκι κατεψυγμένο, αποψυγμένο και ψιλοκομμένο
1 1/2 φλιτζάνια καρδιές αγκινάρας κατεψυγμένες, αποψυγμένες και ψιλοκομμένες
170 γρ. τυρί κρέμα
1/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
1/3 φλιτζανιού παρμεζάνα, τριμμένη
1/2 κ.γ. μπούκοβο (προαιρετικά)
1/4 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/4 κ.γ. αλάτι 



Εκτέλεση
1. Βράζουμε το σπανάκι και τις καρδιές αγκινάρας σε 1 φλιτζάνι νερό μέχρι να μαλακώσουν και τα στραγγίζουμε. Πετάμε τα υγρά.
2. Ζεσταίνουμε το τυρί κρέμα στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1 λεπτό ή μέχρι να μαλακώσει και να ζεσταθεί.
3. Προσθέτουμε και ανακατεύουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά. Το σερβίρουμε ζεστό.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;