Κατηγορίες

Μαγιονέζα από αβοκάντο

10/01/2019 21:00, 0 σχόλια

Μαγιονέζα από αβοκάντο
Η πιο ωραία εναλλακτική μαγιονέζα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Εύκολη, υγιεινή, νηστίσιμη. Συνοδεύει τέλεια πολλά πιάτα- από σαλάτες μέχρι μπέργκερ και ψάρι. Δοκιμάστε την και θα μας θυμηθείτε!

Υλικά

2 ώριμα αβοκάντο, καθαρισμένα
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
1 κ.γ. χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. μουστάρδα Dijon
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι



Εκτέλεση
1. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αναμειχθούν καλά τα συστατικά και να έχει το μείγμα μας ωραία υφή.
2. Διατηρούμε τη μαγιονέζα σε δοχείο κλεισμένο αεροστεγώς μέχρι 2 μέρες. Φυσικά η γεύση της είναι καλύτερη όταν καταναλώνεται αμέσως.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;