Κατηγορίες

Θρεπτική σαλάτα με ραπανάκια, μπρόκολο, φέτα και κινόα

Θρεπτική σαλάτα με ραπανάκια, μπρόκολο, φέτα και κινόα
Είτε συνοδεύει το κυρίως πιάτο, είτε έχει όλους τους απαραίτητους συνδυασμούς ώστε να αποτελέσει η ίδια το μεσημεριανό μας γεύμα, δεν την παραλείπουμε ποτέ. Δίνουμε ενέργεια κι ένταση στη μέρα μας με μια διαφορετική, χρωματιστή επιλογή καθημερινά.

Υλικά
(για 2 άτομα)

2 ματσάκια μπρόκολο, κομμένο σε μικρά κομματάκια
6 ραπανάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κινόα, μαγειρεμένη σύμφωνα με τις οδηγίες
1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
1/4 φλιτζανιού χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο



Εκτέλεση
1. Ανακατεύουμε το μπρόκολο με το ελαιόλαδο. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το μπρόκολο και σοτάρουμε μέχρι το μπρόκολο να μαγειρευτεί στο βαθμό αρεσκείας μας.
2. Ανακατεύουμε το μαγειρεμένο μπρόκολο με την κινόα, τον μαϊντανό, τα ραπανάκια, τη φέτα και το χυμό λεμονιού, αλατίζουμε κατά βούληση και σερβίρουμε.


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;