Κατηγορίες

Μους τόνου και κόκκινης πιπεριάς σε φρυγανισμένη μπαγκέτα

Μους τόνου και κόκκινης πιπεριάς σε φρυγανισμένη μπαγκέτα
Υλικά
(για 24 μερίδες)

5 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο, στραγγισμένο
1 κόκκινη πιπεριά, ψημένη και χοντροκομμένη
2 κ.σ. κουκουνάρι
24 λεπτές φέτες μπαγκέτες, φρυγανισμένες
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε στο μπλέντερ 4 κ.σ. από το βούτυρο με το τόνο και την πιπεριά μέχρι να έχουμε ένα παχύρρευστο μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε.
2. Σε ένα μικρό τηγάνι λιώνουμε το υπόλοιπο βούτυρο, ρίχνουμε το κουκουνάρι και το ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
3. Απλώνουμε περίπου 2 κ.γ. από το μείγμα τόνου σε κάθε φέτα μπαγκέτας και μεταφέρουμε σε μια πιατέλα. Γαρνίρουμε με το κουκουνάρι και σερβίρουμε.


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;