Κατηγορίες

Μανιτάρια σουβλάκι με μουστάρδα και δενδρολίβανο

Μανιτάρια σουβλάκι με μουστάρδα και δενδρολίβανο
Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσουμε τα μανιτάρια. Θρεπτικό, υγιεινό και ελαφρύ σουβλάκι, με άρωματα δάσους και μυρωδικών.

Υλικά
(για 4 άτομα)

28 μέτρια λευκά μανιτάρια
1/3 φλιτζανιού ε.π. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. φυλλαράκια δενδρολίβανου
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. χυμό φρέσκου λεμονιού



Εκτέλεση
1. Με μια βρεγμένη πετσέτα καθαρίζουμε καλά τα μανιτάρια.
2. Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη σάλτσα
3. Περνάμε τα μανιτάρια σε ξυλάκια τα οποία έχουμε μουσκέψει καλά προηγουμένως.
4. Αλείφουμε καλά με ένα πινέλο τα μανιτάρια με τη σάλτσα από το μπολ.
5. Τα ψήνουμε στο γκριλ για 10 λεπτά περίπου, γυρίζοντάς τα ώστε να ψηθούν από όλες τις μεριές. Στο διάστημα αυτό τα αλείφουμε και δεύτερη φορά με τη σάλτσα από το μπολ.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;