Κατηγορίες

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και λιαστή ντομάτα
Εύκολο και νόστιμο ορεκτικό που θα αρέσει σε όλους αλλά και εξαιρετικά θρεπτικό και υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες.

Υλικά
(για 10 μερίδες)

10 λεπτές φέτες ψωμιού (καλύτερα από μπαγκέτα)
300 γρ. ανθότυρο
10 λιαστές ντομάτες στο λάδι, κομμένες σε μικρά κομμάτια
λίγο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
1/2 κ.σ. ρίγανη
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σε μια λαμαρίνα απλώνουμε τις φέτες ψωμιού, τις αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και τις ψήνουμε για 2-3 λεπτά στο γκριλ, μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα και να γίνουν τραγανές.
2. Για το σερβίρισμα, απλώνουμε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί το ανθότυρο, προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα,  περιχύνουμε, αν θέλουμε, με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με ρίγανη.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;