Κατηγορίες

French Onion Dip

French Onion Dip
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός καραμελωμένου κρεμμυδιού με sour cream, μαγιονέζα και σχοινόπρασο σε ένα εθιστικό ντιπ που είναι η καλύτερη συνοδεία για πατατάκια και διάφορα finger food.

Υλικά 
(για 2 μερίδες) 

2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φέτες
1/4 φλιτζανιού sour cream 
2 κ.σ. μαγιονέζα της αρεσκείας σας 
1 μεγάλη πρέζα χοντρό αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
2 κ.γ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση 
1. Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια-δυνατή φωτιά. 
2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα για 4-5 λεπτά. 
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο και μαγειρεύουμε για 20-25 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. 
4. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε το κρεμμύδι να κρυώσει. 
5. Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε το κρεμμύδι, που έχει κρυώσει, με τη sour cream, τη μαγιονέζα και τα υπόλοιπα υλικά. Το ντιπ μας είναι έτοιμο. 


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;