Κατηγορίες

Σαλάτα με μάνγκο, αγγούρι και δυόσμο

Σαλάτα με μάνγκο, αγγούρι και δυόσμο
Είτε συνοδεύει το κυρίως πιάτο, είτε έχει όλους τους απαραίτητους συνδυασμούς ώστε να αποτελέσει η ίδια το μεσημεριανό μας γεύμα, δεν την παραλείπουμε ποτέ. Δίνουμε ενέργεια κι ένταση στη μέρα μας με μια διαφορετική, χρωματιστή επιλογή καθημερινά.



Υλικά

(για 6 άτομα)

2 κ.σ. χυμό λάιμ
2 κ.γ. fish sauce
2 κ.γ. ξίδι ρυζιού
2 κ.γ. πάστα σκόρδου-τσίλι
1 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. λάδι κανόλα
2 αγγούρια, κομμένα σε κύβους
2 μάνγκο, κομμένα σε κύβους    
1/4 φλιτζανιού δυόσμο, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε μαζί τον χυμό λάιμ, την fish sauce, το ξίδι ρυζιού, την πάστα σκόρδου-τσίλι, τη ζάχαρη και το λάδι. Προσθέτουμε το αγγούρι και το μάνγκο, ανακατεύουμε ώστε να συνδυαστούν καλά τα υλικά και σερβίρουμε.


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;