Κατηγορίες

Χοιρινό σνίτσελ γεμιστό με τυρί

Χοιρινό σνίτσελ γεμιστό με τυρί
Καθημερινές και εναλλακτικές προτάσεις, έξυπνες παραλλαγές κλασικών φαγητών, εύκολες και γρήγορες. Ετοιμαστείτε να δώσετε μία νέα σπιρτάδα στο μεσημεριανό σας με ενδιαφέρουσες τσαχπινιές, για να μη χορταίνετε να μαγειρεύετε. 

Υλικά
(για 2 άτομα)

2 μεγάλα και λεπτά χοιρινά σνίτσελ
4 φέτες τυρί μαλακό
1/2 κ.σ. τριμμένη ρίγανη
2 αυγά
4 κ.σ. γάλα
αλεύρι
φρυγανιά
λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
1. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Αλατοπιπερώνουμε  τα σνίτσελ και τα πασπαλίζουμε με ρίγανη.
2. Αλευρώνουμε καλά τα σνίτσελ και από τις δύο μεριές, τα βουτάμε στη συνέχεια στο χτυπημένο αυγό και μετά στη φρυγανιά. Απλώνουμε στη μια μεριά του κάθε σνίτσελ τις 2 φέτες τυριού και το διπλώνουμε στα δύο, έτσι ώστε οι φέτες του τυριού να κλειστούν όπως στο σάντουιτς. Τα βάζουμε για 1 ώρα περίπου στο ψυγείο.
3. Τηγανίζουμε και από τις δύο μεριές τα σνίτσελ σε μέτρια φωτιά, ώστε να ψηθούν και εσωτερικά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;