Κατηγορίες

Ψαρόσουπα με σολομό και πατάτα

Ψαρόσουπα με σολομό και πατάτα
Μια διαφορετική και πλούσια ψαρόσουπα για όσους θέλουν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις. Βασισμένη σε παραδοσιακή συνταγή από τη Φινλανδία.

Υλικά
(για 4 άτομα)

400 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα, κομμένο σε κυβάκια
4 πατάτες μεσαίου μεγέθους, κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 καρότα, κομμένα σε κυβάκια
1-2 κρεμμύδια, κομμένα σε κυβάκια
1 φύλλο δάφνης
200 ml κρέμα γάλακτος φαγητού
4 κ.σ. φρέσκο άνηθο
αλάτι & φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι



Εκτέλεση
1. Σε κατσαρόλα με νερό βάζουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πατάτες και το φύλλο δάφνης και τα βράζουμε για περίπου 10 λεπτά.
2. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τον σολομό σε κυβάκια. Αλατοπιπερώνπουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί το ψάρι, περίπου 10 λεπτά ακόμα Στο τέλος, προσθέτουμε και τον άνηθο.
3. Μοιράζουμε τη σούπα σε μπολ και σερβίρουμε.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;