Κατηγορίες

Φέτες πορτοκαλιού με μέλι, φιστίκια και καρύδα

05/11/2018 00:00, 0 σχόλια

Φέτες πορτοκαλιού με μέλι, φιστίκια και καρύδα
Υλικά
(για μία μερίδα)

1 πορτοκάλι μεγάλο 
12 φιστίκια Αιγίνης, ξεφλουδισμένα
1 κ.σ. τριμμένη καρύδα
1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση
1. Με ένα οδοντωτό μαχαίρι κόβουμε τις άκρες από το πορτοκάλι. Στη συνέχεια, αφαιρούμε τη φλούδα και το λευκό μέρος, προσέχοντας να μην αφαιρέσουμε πολλή σάρκα.  
2. Κόβουμε το πορτοκάλι σε ροδέλες και το βάζουμε σε ένα πιάτο. Προσθέτουμε από πάνω τα φιστίκια και την τριμμένη καρύδα και περιχύνουμε με μέλι. 


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;