Κατηγορίες

Παγωτό μπανάνα-φυστικοβούτυρο

11/06/2018 06:00, 0 σχόλια

Παγωτό μπανάνα-φυστικοβούτυρο
Πανεύκολο σπιτικό παγωτό με τον ιδιαίτερο συνδυασμό μπανάνας και φυστικοβούτυρου. Μπορούμε να το σερβίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα ή ξηρούς καρπούς. Εύκολη συνταγή και απίθανη γεύση!

Υλικά

(για 2-4 άτομα)

4 μπανάνες ώριμες
2 κ.σ. φιστικοβούτυρο
2 κ.σ. λάδι καρύδας



Εκτέλεση
1. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μία ώρα ή όλο το βράδυ, να παγώσουν καλά.
2. Τοποθετούμε τα παγωμένα κομμάτια μπανάνας, το φυστικοβούτυρο και το λάδι καρύδας σε ένα μπλέντερ και τα αφήνουμε να καθίσουν για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει μια κρεμώδης μάζα. Αν το προτιμάμε με υφή παγωμένου γιαουρτιού, σερβίρουμε αμέσως. Διαφορετικά, το βάζουμε στην κατάψυξη και σερβίρουμε μία ώρα αργότερα.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;