Κατηγορίες

Santa Lucia: Οι μακαρονάδες του αποκαλόκαιρου

Santa Lucia: Οι μακαρονάδες του αποκαλόκαιρου

H Santa Lucia ξέρει να ζει, γι' αυτό και με το καινούργιο του μενού δεν σας εύχεται κάτι άλλο πέρα από αυτό που θα θέλατε να ακούσετε όλοι όσοι περάσατε ωραία για ακόμα ένα Καλοκαίρι. «Καλό αποκαλόκαιρο» λοιπόν και όχι «καλό φθινόπωρο»! Το «καλό χειμώνα» εδώ έχει φάει μαύρο, έχει πέσει στα λεκτικά μας Τάρταρα, σε αυτήν την φανταστική χώρα που βρίσκονται όλα όσα θέλαμε να ξεχάσουμε.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας να κάνουμε την επιστροφή σας στην πόλη ομορφότερη εμπλουτίσαμε το μενού του «αποκαλόκαιρου» όπως μας αρέσει να το λέμε, και το εννοούμε, όπως αυτό φαίνεται μέσα από τα 4 γευστικότατα πιάτα που σας προσφέρουμε για το Σεπτέμβριο:

1.    Μακαρονάδα με σκόρδο και briciole di pane
2.    Μπρουσκέτα με φρέσκια ροζ ντομάτα Κολυμπαρίου, κατσικίσιο τυρί (formaggio di carpa)  και εξαιρετικό, παρθένο ελαιόλαδο οξύτητας 0,2%.
3.    Τι χαρά!!! Η ιδέα του «αποκαλόκαιρου» συνεχίζεται με ένα ακόμα καινούργιο πιάτο για αυτόν το μήνα, ψητές κόκινες πιπεριές  με πεστο μαιντανού μαριναρισμένο γαύρο και ξύσμα από λεμόνι.
4.    Και δε θα μιλούσαμε για «αποκαλόκαιρο» αν αποχαιρετούσαμε ήδη το Καλοκαίρι. Εμείς όχι μόνο δεν αποχαιρετάμε το Καλοκαίρι αλλά το κρατάμε στις καρδιές και κυρίως στην κουζίνα μας. Όσο «καίει» ο ήλιος τόσο θα πιστεύουμε στην ομορφότερη εποχή του χρόνου και σε αυτό το πιάτο που έγινε η μεγάλη επιτυχία του Santa Lucia για το Καλοκαίρι του 2020, τη φρέσκια ντομάτα με βασιλικό χωρίς τηγάνισμα, μαριναρισμένη 24 ώρες στο ψυγείο με βασιλικό και σκόρδο! Αυτό το πιάτο είναι η γευστική κορώνα όχι μόνο του σπιτιού αλλά και του μενού μας!   


Santa Lucia Trattoria

Αρχελάου 30 - Παγκράτι
Tηλέφωνο κρατήσεων: 212 1053112

Σχόλια

Guest
Guest - 15/09/2019 02:15Απάντηση
Δεν είναι ηθικό να σερβίρετε γόνο. Ίσα-ίσα είναι παράνομο. Συνεπώς, όχι μόνο δε θα έπρεπε να το διαφημίζετε, αλλά ούτε να διανοείστε να το προσφέρετε στο μενού σας.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;