Κατηγορίες

Η ζωγράφος Βίκη Σταματοπούλου μαγειρεύει στην Santa Lucia

Η ζωγράφος Βίκη Σταματοπούλου μαγειρεύει στην Santa Lucia

Δύο μέρες πριν τα εγκαίνια της έκτης κατά σειρά ατομικής της έκθεσης στην Γκαλερί Σκουφά που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 19:30, η Βίκη Σταματοπούλου αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας της Santa Lucia. Την Τρίτη 12 Μαρτίου, η γνωστή ζωγράφος γιορτάζει την καινούρια της δουλειά και μαγειρεύει για τους φίλους της. 

Οι πίνακες της θαρρείς κι ανοίγουν παράθυρα στον κόσμο της φαντασίας. Η χρήση των ακρυλικών χρωμάτων σε επάλληλες στρώσεις και η ιδιαίτερη «συνομιλία» των χρωματικών τόνων δημιουργούν στα έργα μια ονειρική ατμόσφαιρα. Οι μικρές πινελιές, που μοιάζουν με ανήσυχες κουκίδες, διατρέχουν διαφορετικές φόρμες, συνθέτουν εναλλασσόμενα μοτίβα και δημιουργούν μια ροή που συμπαρασύρει στοιχεία από το σύμπαν των παραμυθιών. 

                                                           
                                                      Έργο της Βίκης Σταματοπούλου που θα εκτίθενται στην Γκαλερί Σκουφά 

«Η ζωγραφική για μένα είναι διέξοδος και χαρά. Αντλώ δύναμη από το αποτέλεσμα της δουλειάς μου και θέλω το ίδιο συναίσθημα να δημιουργείται και σε κείνον που την βλέπει», αναφέρει η Βίκη Σταματοπούλου με αφορμή την καινούρια ατομική της έκθεση που θα φιλοξενηθεί στην Γκαλερί Σκουφά από 14 Μαρτίου έως και 6 Απριλίου (Ώρες λειτουργίας: Δευτ: 11:00-15:30, Τρ & Πεμ: 10:00-15:30 & 17:30-21:00, Τετ: 10:00-15:30, Παρ: 10:00-15:30 & 17:30-20:00, Σαβ: 10:30-15:30). 

                                                        
                                                   Έργο της Βίκης Σταματοπούλου που θα εκτίθενται στην Γκαλερί Σκουφά 

Με το ίδιο πάθος που πιάνει το πινέλο, η καταξιωμένη ζωγράφος θα μαγειρέψει για όσους βρεθούν την Τρίτη 12 Μαρτίου στην Santa Lucia, δύο πιάτα πλήρως εναρμονισμένα με το κλίμα των ημερών: Linguine Alle Vongole- η απόλυτη ιταλική συνταγή με θαλασσινά και spaghetti με κολοκυθάκια- ένα φίνο γευστικό καλωσόρισμα στις πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες.  
Δύο προτάσεις που «συμπυκνώνουν» όλη τη χαρά της ζωής, προκαλώντας μια αίσθηση ανάτασης σ’ όποιον τα δοκιμάσει. Κάτι αντίστοιχο, άλλωστε, συμβαίνει και με τα έργα της Βίκης Σταματοπούλου. 


    

Έργο της Βίκης Σταματοπούλου που θα εκτίθενται στην Γκαλερί Σκουφά 

Οι θεματικές Τρίτες στην Santa Lucia θα συνεχιστούν, με στόχο να γίνουν αγαπημένη συνήθεια, μια αφορμή να νοστιμίσει η ιδιαίτερα απαιτητική καθημερινότητα. Κάθε εβδομάδα ξεχωριστές προσωπικότητες θ’ αναλαμβάνουν δράση, σερβίροντας τα πιάτα τους αλλά και τις ιστορίες που τα συνοδεύουν. Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα νέα της τρατορίας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 Info:
Santa Lucia, Αρχελάου 30, Παγκράτι. Για κρατήσεις τηλεφωνήστε 212 1053112. 


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;