Κατηγορίες

CNN: Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου για το 2017

05/01/2017 22:30, 0 σχόλια

CNN: Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου για το 2017
Το Patio του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο στη λίστα του CNN με τα 21 καλύτερα νέα εστιατόρια στον κόσμο για το 2017.

Με μια σημαντική διάκριση για το χώρο της ελληνικής γαστρονομίας ξεκίνησε το 2017. Σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων CNN, το εστιατόριο Patio του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη είναι ένα από τα καλύτερα νέα εστιατόρια παγκοσμίως για το νέο έτος.

Ο ταλαντούχος σεφ Παναγιώτης Γιακαλής, εξοπλισμένος με τα εξαιρετικά προϊόντα της βιολογικής φάρμας του The Margi, δημιουργεί ιδιαίτερες μεσογειακές γεύσεις στο όμορφο περιβάλλον του νέου fine dining εστιατορίου του διάσημου ξενοδοχείου. Ο κατάλογος του Patio περιλαμβάνει à la carte επιλογές και δύο μενού γευσιγνωσίας: Το "Still Life With Artichokes & Sea Urchins", που είναι επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και το "Still Life With Avocados & Scallops" που έχει σαν βάση γεύσεις της Μεσογείου.

Το Patio λειτουργεί μόνο καλοκαίρι (ανοίγει στις 27 Απριλίου 2017), με αποκλειστικά 9 τραπέζια. Λόγω αυξημένης ζήτησης δέχεται κρατήσεις από τώρα.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια για το 2017 εδώ

Info
The Margi Hotel, Λητούς 11, Βουλιαγμένη, τηλ. 210 8929160
www.themargi.gr
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;