Κατηγορίες

Καφές σε χωνάκι: Η νέα μόδα που έχει ξετραλάνει το Instagram

Καφές σε χωνάκι: Η νέα μόδα που έχει ξετραλάνει το Instagram
Μια απόλαυση που διαρκεί 10 λεπτά κι έχει γίνει viral με περισσότερους από ένα εκατομμύριο fans στο Instagram. Καφές σε χωνάκι ή αλλιώς #coffeeinacone!

Ο barista Dayne Levingrad, ιδιοκτήτης της καφετέριας The Grind Coffee Company που βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ, κατάφερε να δώσει μια νέα διάσταση στην απόλαυση του καφέ. Και κέρδισε τις εντυπώσεις! Η ιδέα προέκυψε από την ανάγκη για κάτι διαφορετικό που θα συνδύαζε πολλές γεύσεις μαζί. Ουρές σχηματίζουν εδώ και λίγους μήνες οι πελάτες έξω από το συγκεκριμένο μαγαζί για να δοκιμάσουν το πρωτότυπο ρόφημα: ζεστός καφές που σερβίρεται μέσα σε χωνάκι παγωτού με τέσσερις στρώσεις σοκολάτας στο εσωτερικό του. Έχουν στη διάθεσή τους το πολύ 10 λεπτά για να πιουν τον καφέ πριν αρχίσει να λιώνει το χωνάκι από τη θερμότητα.

Το συγκεκριμένο ρόφημα έχει σχεδόν 1.000.000 fans στο Instagram με το hashtag #coffeeinacone. Αντίστοιχος καφές σερβίρεται και στα μαγαζιά Zia Valentina, Nespresso Boutique και Alfred στο Λος Άντζελες. Αυτή η τάση φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Θα έχουμε άραγε την ευκαιρία να τον δοκιμάσουμε και στην Ελλάδα;
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;