Κατηγορίες

Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Joe Biden

Αυτά είναι τα αγαπημένα φαγητά του Joe Biden
Έχουν γραφτεί πολλά για τις διατροφικές προτιμήσεις του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Για παράδειγμα, ο πρώην πλανητάρχης θεωρεί ότι τα McDonald's αξίζουν να είναι ένα γεύμα στον Λευκό Οίκο, ότι οι τηγανιτές πατάτες είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από τα  λαμπερά μαλλιά του ή ότι λατρεύει ένα καλό κέικ σοκολάτας. Ωστόσο, έχουμε ακούσει πολύ λιγότερα για τις αγαπημένες προτιμήσεις του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Όπως αποδεικνύεται, στον Μπάιντεν αρέσουν πολύ τα ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα, καθώς και το παγωτό. Μπορεί να μη γνωρίζουμε με σιγουριά αν του αρέσει η απλή ναπολιτάνα ή πιο πικάντικες εκδοχές, όπως τα ζυμαρικά fra diavolo, ξέρουμε όμως αδιαμφισβήτητα πως το παγωτό είναι η μεγάλη του αγάπη.

"Δεν πίνω. Δεν καπνίζω. Αλλά τρώω πολύ παγωτό", δήλωσε ο Μπάιντεν το 2016, μια δήλωση που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από εκπροσώπους της προεκλογικής του καμπάνιας.


Το Eater ανέφερε ότι η προεδρική εκστρατεία του Μπάιντεν είχε ξοδέψει 10.000$ για παγωτό μόνο τον Απρίλιο, γεγονός που αποδεικνύει σίγουρα την αγάπη του. Και δεν πρόκειται φυσικά για κάποιο τυχαίο παγωτό, αλλά για τα διάσημα στην Αμερική παγωτά Jeni's, μιας πολύ γνωστής εταιρείας, που εδρεύει στο Columbus του Οχάιο. Ο Jeni Britton Bauer, βραβευμένος στο μεγάλο διαγωνισμό James Beard, για επαγγελματίες της μαγειρικής, είναι εξέχων υποστηρικτής του Μπάιντεν και τον φιλοξένησε μάλιστα στην έδρα της Jeni για μια συζήτηση σχετικά με τους μισθούς.

Στην πραγματικότητα, ο νυν Πρόεδρος Μπάιντεν, δεν κατανάλωσε ο ίδιος παγωτό αξίας 10.000 δολαρίων. Ωστόσο, ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορήσει εάν το έκανε; Ειδικά εφόσον ήταν δώρο από τους υποστηρικτές της καμπάνιας.

Αλλά ποια είναι ακριβώς η αγαπημένη γεύση του παγωτού του Biden; Κρίνοντας από ένα tweet που δημοσίευσε στα τέλη Σεπτεμβρίου, του αρέσει το αλατισμένο φυστικοβούτυρο της Jeni με σοκολάτα Flecks.

Πηγή: www.eatthis.com
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;