Τί να μαγειρέψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Τί να μαγειρέψετε αυτό το Σαββατοκύριακο
Τί μαγικό θα ξεπηδήσει από την κουζίνα μας; Ποια αρώματα θα πλημμυρίσουν πάλι το Σαββατοκύριακό μας; Πάρτε συντροφιά τους αγαπημένους σας και μαγειρέψτε παρέα. Το φαγητό πάντα είναι πιο νόστιμο, όταν το μαγειρεύουμε με αυτούς που αγαπάμε.

Σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Όσο κι αν μας αρέσει το μαγείρεμα, όση κι αν είναι η χαρά μας να προσφέρουμε και να μοιραζόμαστε τα φαγητά, που φτιάξαμε με φροντίδα και μεράκι, η διασκέδαση είναι μεγαλύτερη, όταν το κάνουμε με παρέα.

Μην απομονώνεστε μόνοι σας στην κουζίνα. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική, ίσως λίγο κρασί ή ένα αρωματικό τσάι και απολαύστε κάθε στιγμή, από την προετοιμασία, μέχρι την τέρψη των γεύσεων και τη χώνεψη, μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας.Το Σάββατο θα μαγειρέψω μια ιδιαίτερη συνταγή, από τις πιο αγαπημένες μου. Αυτά τα λουκάνικα με πατάτες και λαχανικά ψημένα σε μπύρα, γίνονται γρήγορα κι εύκολα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενθουσιάσουν όλους όσους θα τα γευτούν. Συνοδεύονται ιδανικά από παγωμένη μπύρα. Επιλέξτε μία εκλεκτή ποικιλία μπύρας, που θα συμβάλλει και θα ενισχύσει την συνολική εμπειρία του φαγητού.

Την Κυριακή, ένα φαγάκι τόσο νόστιμο, που συνήθως φυλάω για ειδικές περιστάσεις ή τραπέζι με φίλους. Επειδή όμως, κάθε μέρα είναι αφορμή για γιορτή, το ινδονησιακό ρύζι καρύδας με κοτόπουλο και κολοκυθάκια, θα πάρει τη θέση του στο τραπέζι μας και θα κάνει τη μέρα ξεχωριστή. Αν βρείτε κόλιανδρο, μην τον παραλείψετε, καθώς θα προσθέσει μια πιο δροσερή κι φρέσκια νότα στο πιάτο.


Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;