Κατηγορίες

Fischers Fritz: Το απόλυτο γκουρμέ εστιατόριο του Βερολίνου

Fischers Fritz: Το απόλυτο γκουρμέ εστιατόριο του Βερολίνου
Παραμένοντας ένα από τα γοητευτικότερα εστιατόρια του Βερολίνου, το διάστερο Fischers Fritz, που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Regent Berlin, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της πόλης. Η κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Christian Lohse είναι μια πρόκληση για κάθε καλοφαγά που δεν αρκείται σε κάτι απλό.


Το πολυτελές ξενοδοχείο Regent Berlin, που βρίσκεται στην οδό Charlottenstraße της hot περιοχής του Mitte, στο κέντρο της πόλης, είναι διάσημο για τις κλασικές αξίες του, αλλά και για τον μοντέρνο τρόπο του να φιλοξενεί τους σύγχρονους ταξιδιώτες που φτάνουν στο Βερολίνο. Η κλασική προσωπικότητα του είναι εμφανής από την πρώτη στιγμή που κάποιος θα περάσει τις πόρτες του. Από ένα τέτοιο ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα αντάξιο εστιατόριο. Είναι υπέροχη εμπειρία να τρως στο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Fischers Fritz, που έχει σαν ατού μια sui generis κουζίνα που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Κάτω από τους εντυπωσιακούς πολυελαίους, μέσα στο ξύλινο art deco σκηνικό και δίπλα στα τεράστια παράθυρα θα γευτείτε πιάτα εμπνευσμένα από τη γαλλική κουζίνα, μαγειρεμένα με κλασικά υλικά, αλλά με μοντέρνες τεχνικές, με έμφαση στο ψάρι και τους θαλασσινούς θησαυρούς. Κάθε γεύση εδώ υπογράφεται από τον σεφ Christian Lohse, έναν από τους πιο ταλαντούχους και διάσημους σεφ της Γερμανίας, που έχει διαπρέψει και εκτός αυτής. Το μενού αλλάζει πολύ συχνά και είναι πάντα βασισμένο σε εποχικές πρώτες ύλες. Η παγωμένη βελουτέρ από αρακά με μοσχαρίσια γλυκάδια και το αρνί με λαχανικά και κουλί βασιλικού είναι δύο κορυφαία πιάτα αυτή την εποχή. Εκλεκτά κρασιά απ' όλο τον κόσμο συνοδεύουν υπέροχα κάθε γεύμα.Όσοι επιθυμούν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία, πρέπει να κάνουν κράτηση για το Kitchen Table, όπου τρώγοντας μπορείς να ζήσεις από κοντά τον πυρετό της βραβευμένης κουζίνας του. Για το ποτό αλλά και για πιο γρήγορα γεύματα υπάρχει το Regent Bar. Εκεί, όπως και στο Fischers Fritz, από τις έξι το απόγευμα σερβίρονται 6 διαφορετικά martini με custom made συνταγές, σε ποτήρια της συλλογής Mario Hofferer Platinum Selection που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από την εταιρία Arnstadt Kristall.Info

Charlottenstraße 49, Βερολίνο
+49 (0) 30 2033 6363
www.regenthotels.com www.fischersfritz-berlin.de
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;