Κατηγορίες

Δωρεάν εισιτήρια τελεφερίκ για τον Λυκαβηττό από τον Όμιλο Καστελόριζο

15/11/2016 19:00, 0 σχόλια

Δωρεάν εισιτήρια τελεφερίκ για τον Λυκαβηττό από τον Όμιλο Καστελόριζο
Έχετε σκεφτεί από πού μπορεί κανείς πραγματικά να απολαύσει μια βόλτα έχοντας την καλύτερη πανοραμική θέα από το κέντρο της πόλης; Ο Όμιλος Καστελόριζο για να απολαύσετε αυτή την απέραντη θέα, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το τελεφερίκ του Λυκαβηττού.

Όσες φορές κι αν ανέβεις στο λόφο Λυκαβηττού δεν βαριέσαι ποτέ την άπλετη θέα της Αθήνας. Το βλέμμα χάνεται στον ορίζοντα, φτάνει από τον Υμηττό στον έναστρο ουρανό, περνάει από τη φωτισμένη Ακρόπολη, μέχρι τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πολλοί από εσάς έχετε να αντικρίσετε αυτή τη θέα από παιδιά, άλλοι δεν την έχετε απολαύσει ακόμα και αυτή είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Από πουθενά αλλού δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση.

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 20:00 και έως τις 31 Μαρτίου, μπορείτε να σκαρφαλώσετε δωρεάν στην κορυφή του λόφου και να απολαύσετε το φωτισμένο λεκανοπέδιο της Αττικής. Η προσφορά των εισιτηρίων ισχύει για την άνοδο και την κάθοδο και μπορείτε να τα εκδώσετε απευθείας πριν την επιβίβαση σας στο βαγόνι. Η είσοδος για το τελεφερίκ βρίσκεται στην οδό Αριστίππου 1.Ανεβαίνοντας στο λόφο μπορείτε να κάνετε ένα περίπατο, είτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το snack σας ή τον καφέ σας ή απλώς να χαλαρώσετε μπροστά στην απέραντη θέα πίνοντας το ποτό σας, στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί.

Πληροφορίες:
Τα δρομολόγια αναχωρούν κάθε μισή ώρα
Τηλ.: 210 7210722
Αριστίππου 1, Λυκαβηττός
Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;