Κατηγορίες

Η Lavazza προτείνει τον καφέ της ημέρας: Qualità Rossa για ένα δυναμικό ξεκίνημα

12/10/2017 10:20, 0 σχόλια

Η Lavazza προτείνει τον καφέ της ημέρας: Qualità Rossa για ένα δυναμικό ξεκίνημα
Δεν είναι ρουτίνα, είναι ιεροτελεστία. Η προετοιμασία του, το άρωμα που θα τονώσει τις αισθήσεις προτού καν σερβιριστεί. Και έπειτα η στιγμή που μπροστά στο αχνιστό φλιτζάνι ο χρόνος θα γίνει φίλος: Θα σε αφήσει να ταξιδέψεις, να βρεις τα πατήματά σου, να οπλιστείς με αισιοδοξία και δύναμη για να ξεκινήσεις την ημέρα. Η επιλογή του πρωινού καφέ δεν είναι μια απλή υπόθεση. Οφείλουμε όμως στον εαυτό μας να βρούμε τον καλύτερο. 
Ο Lavazza Qualità Rossa, ένα από τα πρώτα και πιο δημοφιλή χαρμάνια της Lavazza υπόσχεται να μας δώσει το απαραίτητο πρωινό boost, ώστε να ξεκινήσουμε την ημέρα μας γεμάτοι ενέργεια. 
Το γλυκό του άρωμα, η βελούδινη γεύση με τις σοκολατένιες νότες-αποτέλεσμα της ισορροπημένης μείξης Arabica και Robusta, δημιουργούν έναν ακαταμάχητο ιταλικό καφέ, ένα espresso με δυνατό χαρακτήρα. 
Ristretto ή latte;
Η ευελιξία είναι το παν, ιδιαίτερα στις μέρες μας. Ένα ακόμα προνόμιο του Lavazza Qualità Rossa είναι η μέθοδος παρασκευής του. Μπορούμε να τον ετοιμάσουμε με μηχανή espresso, με μηχανή moka αλλά και σε φίλτρο καφέ. Για ενέργεια σε χρόνο dt, απολαμβάνουμε ένα ristretto (λίγες μόνο γουλιές, περιέχει ίδια ποσότητα καφέ με λιγότερο νερό), για μέγιστη απόλαυση, ωστόσο, οι ειδικοί της Lavazza συνιστούν τη χρήση του συγκεκριμένου χαρμανιού ως βάση για ένα cappuccino ή latte macchiato (δηλαδή ένα ρόφημα από γάλα, espresso και αφρόγαλα). 

Συνοδεύεται ιδανικά…
…Με λαχταριστά biscotti αμυγδάλου, ταξιδεύοντας μας νοερά στο Τορίνο, εκεί που οι ντόπιοι απολαμβάνουν αυτόν τον πραγματικό κλασικό καφέ εδώ και περισσότερα από πενήντα χρόνια. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.lavazza.gr για περισσότερες πληροφορίες για τη Lavazza και τα προϊόντα της.Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;