ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Ελληνική
Ασιατική
Μεσογειακή
Ιταλική
Γαλλική
Ισπανική
Ανατολίτικη
Αμερικανική
Από τον υπόλοιπο κόσμο
ΠΙΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ
Ετοιμαστείτε να δώσετε μία νέα σπιρτάδα στο μεσημεριανό σας με ενδιαφέρουσες τσαχπινιές, για να μη χορταίνετε να μαγειρεύετε. Ιδιαίτερες προτάσεις καθημερινά, για να γεύεστε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.
44
0
ΠΙΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ / Πένες με κοτόπουλο και σάλτσα μουστάρδας
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ελλάδα
Εξωτερικό
Food and the Cities
Gourmet Travels
Καλό κρασί, τοπικές σπεσιαλιτέ με ζυμαρικά και κρέας, αλλά και παγωτά είναι μερικές από τις γευστικές απολαύσεις που γίνονται επιπλέον κίνητρα για να ταξιδέψουμε (ξανά) στην πόλη-κόσμημα της Τοσκάνης.
4
0
Φλωρεντία: 5+1 πεντανόστιμοι λόγοι να την επισκεφτούμε
ΤΑΞΙΔΙ
Gourmet Travels
Νέα και Αφίξεις
Μυστικά
Gourmet Travels
Καλό κρασί, τοπικές σπεσιαλιτέ με ζυμαρικά και κρέας, αλλά και παγωτά είναι μερικές από τις γευστικές απολαύσεις που γίνονται επιπλέον κίνητρα για να ταξιδέψουμε (ξανά) στην πόλη-κόσμημα της Τοσκάνης.
4
0
Φλωρεντία: 5+1 πεντανόστιμοι λόγοι να την επισκεφτούμε
DRINK
Κρασί
Coffee
Cocktails
DRINK
4 smoothies για τόνωση του ανοσοποιητικού
7
0
4 smoothies για τόνωση του ανοσοποιητικού
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Δείξε μου πως
Σπιτικό φυστικοβούτυρο
12
0
πώς να φτιάξω το δικό μου φυστικοβούτυρο
FRIENDS
Ποιοι είμαστε
Εβδομαδιαίο event
Διαγωνισμοί
Blog
Εγγραφή
Εβδομαδιαίο event
5
0
Πού θα δώσουν το πρώτο ραντεβού τους οι Art Table Friends;
Αρχική
CHEF
Συνταγές των σεφ μας
Κατηγορίες
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Συνταγές των σεφ μας
Συνταγές των σεφ μας
Η ξεχωριστή γεύση του και η τρυφερή και άφθονη σάρκα του, κάνουν τον σολομό ιδανική βάση έμπνευσης των σεφ. Δοκιμάστε τον σε μια ιδιαίτερη σαλάτα που αποτελεί από μόνη της ένα υγιεινό βραδινό γεύμα.
10
0
Σαλάτα με σολομό και μύρτιλα από τον Ned Bell, executive chef στο Four Seasons Hotel Vancouver
Συνταγές των σεφ μας
Yγιεινή και πολύ νόστιμη βελουτέ σούπα κουνουπιδιού από τον διάσημο σεφ-εστιάτορα που έχει κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου με την κουζίνα του- ένα κράμα μεσογειακών και μεσανατολικών γεύσεων. Φτιάξτε παραπάνω από αυτά τα υπέροχα κρουτόν μουστάρδας για να τα χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες κι άλλες συνταγές.
10
0
Σούπα κουνουπιδιού με κρουτόν μουστάρδας από τον Yotam Ottolenghi, σεφ του Nopi στο Λονδίνο
Γαλλική > Κυρίως Πιάτο > Κρέας
Μια ιδιαίτερη και πλούσια «φασολάδα» από τη νότια Γαλλία για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων. Φτιάχνεται σε πολλές παραλλαγές, κυρίως με χοιρινό καπνιστό κρέας και ποικιλία λουκάνικων. Απολαύστε την στην πιο διάσημη εκδοχή της από τον σταρ σεφ Jacques Pepin.
10
0
Κασουλέ του Jacques Pepin
Συνταγές των σεφ μας
Εύκολο ογκρατέν με πατάτες και ελάχιστα υλικά: τυρί έμενταλ και καπνιστό μπέικον. Αποτελεί από μόνο του κυρίως γεύμα ή συνοδευτικό για πιάτα με κρέας.
8
0
Πατάτες ογκρατέν με τυρί και καπνιστό μπέικον από τον Alex Garés, σεφ στο Four Seasons Resort Koh Samui
Συνταγές των σεφ μας
Ένα από τα ωραιότερα σουφλέ σοκολάτας που έχετε ποτέ δοκιμάσει. Σερβίρεται ζεστό, αμέσως μόλις βγει από τον φούρνο. Από τον Bruno Loubet, έναν από τους πιο καινοτόμους και ταλαντούχους σεφ της λονδρέζικης γαστρονομικής σκηνής.
9
0
Σουφλέ σοκολάτας από τον Bruno Loubet, σεφ του Grain Store στο Λονδίνο
Συνταγές των σεφ μας
8
0
Σαλάτα χειροποίητων ζυμαρικών με λαχανικά και ωμή σάλτσα ντομάτας από τον Fabrizio Marino, σεφ του μιλανέζικου Joia
Συνταγές των σεφ μας
11
0
Ζυμαρικά με σάλτσα Cacio e Pepe, γαρίδες και καλαμάρι από τον Vito Mollica, executive chef στο Four Seasons Hotel Florence
Συνταγές των σεφ μας
6
0
Γκουρμέ μπέργκερ γαλοπούλας από τον Zachary Mills, executive chef του Four Seasons Hotel Baltimore
Συνταγές των σεφ μας
8
0
Κρύα σούπα ροδάκινου με αμύγδαλα από τον Daniel Humm, σεφ του νεοϋορκέζικου Eleven Madison Park
«
Προηγούμενη
1
2
3
4
5
6
7
...
12
Επόμενη
»
Κατηγορίες
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Follow Us!