ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Ελληνική
Ασιατική
Μεσογειακή
Ιταλική
Γαλλική
Ισπανική
Ανατολίτικη
Αμερικανική
Από τον υπόλοιπο κόσμο
ΠΙΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ
Ετοιμαστείτε να δώσετε μία νέα σπιρτάδα στο μεσημεριανό σας με ενδιαφέρουσες τσαχπινιές, για να μη χορταίνετε να μαγειρεύετε. Ιδιαίτερες προτάσεις καθημερινά, για να γεύεστε κάθε μέρα κάτι διαφορετικό.
10
0
ΠΙΑΤΟ ΗΜΕΡΑΣ / Ριζότο με τόνο και λαχανικά
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ελλάδα
Εξωτερικό
Food and the Cities
Ελλάδα > Αθήνα
27
0
Τα top 9 παντοπωλεία-delicatessen για ελληνικά προϊόντα
ΤΑΞΙΔΙ
Gourmet Travels
Νέα και Αφίξεις
Μυστικά
Μυστικά
1
0
5 διατροφικές συνήθειες για όνειρα γλυκά
DRINK
Κρασί
Coffee
Cocktails
Συνταγές των σεφ μας
Εορταστικό eggnog από τον Jamie Oliver
9
0
Εορταστικό ποτό eggnog από τον Jamie Oliver
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Δείξε μου πως
Το ρολό από κιμά, γνωστό και ως meatloaf, ίσως σας φαίνεται δύσκολο να το μαγειρέψετε ή θεωρείτε πως μπορούν να το πετύχουν μόνο επαγγελματίες σεφ. Λοιπόν, ήρθε η ώρα όχι μόνο να το τολμήσετε, αλλά να μάθετε και όλα του τα μυστικά, για την απόλυτη επιτυχία.
1
0
Πώς να κάνω το πιο ζουμερό ρολό κιμά
FRIENDS
Ποιοι είμαστε
Εβδομαδιαίο event
Διαγωνισμοί
Blog
Εγγραφή
Εβδομαδιαίο event
5
0
Πού θα δώσουν το πρώτο ραντεβού τους οι Art Table Friends;
Αρχική
CHEF
Συνταγές των σεφ μας
Κατηγορίες
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Συνταγές των σεφ μας
Συνταγές των σεφ μας
Εορταστικό eggnog από τον Jamie Oliver
9
0
Εορταστικό ποτό eggnog από τον Jamie Oliver
Συνταγές των σεφ μας
3
0
5 + 1 πεντανόστιμες συνταγές με μήλα
Συνταγές των σεφ μας
4
0
5 χειμωνιάτικες συνταγές με κολοκύθα + 1 νόστιμο tip
Συνταγές των σεφ μας
5
0
5 χειμωνιάτικες συνταγές με μανιτάρια
Συνταγές των σεφ μας
Λατρεμένος ο συνδυασμός του αρωματικού αχλαδιού με την έντονη και πιπεράτη γεύση του τυριού γκοργκοντζόλα. Αυτή τη φορά τον δοκιμάζουμε σε μια υπέροχη, φθινοπωρινή πίτα, με τη νόστιμη κίτρινη κολοκύθα να προσθέτει μια γήινη νότα.
11
0
Πίτα με αχλάδια, κολοκύθα και γκοργκοντζόλα από τον Adam Byatt, σεφ του λονδρέζικου Trinity
Συνταγές των σεφ μας
Μια μαρμελάδα εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες, με γλυκιά και ξινή γεύση. Εξαιρετική για να συνοδέψετε τυριά ή πιάτα με κρέας.
9
0
Τσάτνεϋ κρεμμυδιών από τον Robert Gerstenecker, executive chef του Four Seasons Hotel Atlanta
Συνταγές των σεφ μας
Η ξεχωριστή γεύση του και η τρυφερή και άφθονη σάρκα του, κάνουν τον σολομό ιδανική βάση έμπνευσης των σεφ. Δοκιμάστε τον σε μια ιδιαίτερη σαλάτα που αποτελεί από μόνη της ένα υγιεινό βραδινό γεύμα.
10
0
Σαλάτα με σολομό και μύρτιλα από τον Ned Bell, executive chef στο Four Seasons Hotel Vancouver
Συνταγές των σεφ μας
Yγιεινή και πολύ νόστιμη βελουτέ σούπα κουνουπιδιού από τον διάσημο σεφ-εστιάτορα που έχει κατακτήσει τη γαστρονομική σκηνή του Λονδίνου με την κουζίνα του- ένα κράμα μεσογειακών και μεσανατολικών γεύσεων. Φτιάξτε παραπάνω από αυτά τα υπέροχα κρουτόν μουστάρδας για να τα χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες κι άλλες συνταγές.
10
0
Σούπα κουνουπιδιού με κρουτόν μουστάρδας από τον Yotam Ottolenghi, σεφ του Nopi στο Λονδίνο
Γαλλική > Κυρίως Πιάτο > Κρέας
Μια ιδιαίτερη και πλούσια «φασολάδα» από τη νότια Γαλλία για τους λάτρεις των έντονων γεύσεων. Φτιάχνεται σε πολλές παραλλαγές, κυρίως με χοιρινό καπνιστό κρέας και ποικιλία λουκάνικων. Απολαύστε την στην πιο διάσημη εκδοχή της από τον σταρ σεφ Jacques Pepin.
10
0
Κασουλέ του Jacques Pepin
1
2
3
4
5
...
11
Επόμενη
»
Κατηγορίες
CHEF
Interviews
Insider s Guides
Food Bloggers
Συνταγές των σεφ μας
Follow Us!