Κατηγορίες

Να φτιάξω το πιο τραγανό μπέικον

12/10/2016 21:00, 0 σχόλια

Να φτιάξω το πιο τραγανό μπέικον
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την καπνιστή γεύση και την τραγανή υφή του καλοψημένου μπέικον στο πρωινό μαζί με αυγά, στα μπέργκερ και στα σάντουιτς. Σας δίνουμε ένα μικρό tip για να το φτιάχνετε πάντα τραγανό αλλά και ζουμερό.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο νερό. Μόλις βάλετε το μπέικον σε ένα βαθύ τηγάνι, προσθέστε νερό τόσο ώστε να καλύψει τις φέτες του μπέικον. Μαγειρέψτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί το νερό. Χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για λίγο ακόμα το μπέικον, γυρίζοντάς το και από την άλλη πλευρά, μέχρι να γίνει τραγανό.




Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;