Κατηγορίες

Θέλετε και εσείς να γίνετε Art Table Friends;

Θέλετε και εσείς να γίνετε Art Table Friends;

Γιορτάζοντας τα 6 χρόνια λειτουργίας του site μας και μετά από επιμονή των διαδικτυακών μας φίλων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Art Table Friends. Το Art Table Friends θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα και να ακούσουμε τις δικές σας απόψεις για την τέχνη της γαστρονομίας, για τις συνταγές, τις προτάσεις μας και τους γαστρονομικούς προβληματισμούς μας.
Ζαλισμένοι από το μελίσσι των συνταγών, ας αφήσουμε στην άκρη τις λογικές αμφιβολίες για το ποιο πιάτο είναι σωστό και ποιο δεν είναι και ας ταξιδέψουμε στην εμπειρία των γεύσεων. Η ομάδα μας θέλει να σας γνωρίσει και να σας ευχαριστήσει και από κοντά για την αγάπη που μας έχετε δείξει τόσα χρόνια.
Η ανταπόκριση σας είναι η επιβράβευση μας. Μια καλή ευκαιρία θα ήταν να βρεθούμε όλοι μαζί σε μια βραδιά γευσιγνωσίας σε ένα εστιατόριο της Αθήνας, στο οποίο θα έχουμε όλοι μαζί τη δυνατότητα να γνωριστούμε και από κοντά. Το ταξίδι θα συνεχιστεί στα αγαπημένα μας εστιατόρια στην Αθήνα, σε μία πόλη που μας ταξιδεύει γαστρονομικά σε κάθε γωνία του πλανήτη.
Θέλετε και εσείς να γίνετε Art table friends;

Σχόλια

Guest
Guest - 15/09/2020 15:25Απάντηση
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ART TABLE FRIENDS ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΣ 15/09/2020. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Guest
Guest - 09/12/2019 23:29Απάντηση
Θα ηθελα να γινω Art table Friends Τζανου Πηνελοπη 9/12/2019 Ευχαριστω πολυ !!
Κάντα Σοφία
Κάντα Σοφία - 24/11/2019 15:22Απάντηση
Θα ήθελα να εγγραφώ Ευχαριστώ πολύ
Κάντα Σοφία
Κάντα Σοφία - 24/11/2019 15:22Απάντηση
Θα ήθελα να εγγραφώ Ευχαριστώ πολύ

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;