Κατηγορίες

Πού θα δώσουν το πρώτο ραντεβού τους οι Art Table Friends;

Πού θα δώσουν το πρώτο ραντεβού τους οι Art Table Friends;

Πρώτη στάση στα γαστρονομικά ραντεβού του Art Table Friends, το αγαπημένο και δημιουργικά ανήσυχο Παγκράτι. Συγκεκριμένα, η Santa Lucia, η πιο αυθεντική trattoria της πόλης. Μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα της και το εύστοχο πάντρεμα των υλικών, μας μεταφέρει νοερά στις παραδοσιακές κουζίνες της Κρήτης και στις πιο γνήσια νόστιμες περιοχές της νότιας Ιταλίας.

Ο σεφ του Santa Lucia έχει δημιουργήσει ένα μενού ειδικά γι’ αυτή τη βραδιά.
Να τι θα δοκιμάσουμε:

- Mozzarella di bufala σε φωλιά με τοματίνια και φρέσκο βασιλικό.|


-Μπλασαρισμένο σταμναγκάθι Κρήτης με παξιμάδι gorgonzola Πούλιας, κουκουνάρι και σταφίδες.


- Bruschetta με αυθεντική Σισιλιάνικη συνταγή της Caponata.


- Μοσχαρίσια bresaola με σκληρή ricotta και σαλάτα mesclun.


- Μαλφαντίνες με κεφτεδάκια.


- Μαγειρεμένα μάγουλα με ταλιατέλες σως κρασιού και μυρωδικών.


- Homemade τιραμισού.


Το μενού συνοδεύεται από λευκό κρασί Pinot Gricio delle Venezie και κόκκινο βιολογικό κρασί il Conte Montepulciano. Το παραπάνω tasting menu αντιστοιχεί σε 4 άτομα, ενώ η ειδική τιμή για την βραδιά διαμορφώνεται στα 35 €/άτομο.
Δεν χρειάζεται, φυσικά, να έρθετε τετράδα. Άλλωστε, το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας. Να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Να τσουγκρίσουμε στη δύναμη των γεύσεων και της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο και τα τραπέζια θα είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να χωρούν 4 και 8 άτομα.Όσοι παραβρεθούν στην πρώτη βραδιά του ArtTable Friends, θα μπουν στην κλήρωση για 2 φιάλες κρασί και 1 τσίπουρο Τσιλιλή Dark Cave, καθώς και για ένα γεύμα 2 ατόμων στο εστιατόριο της Μεγάλης Βρετανίας, με προκαθορισμένο μενού και ποτό.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο


Θέλετε να ή να ;