Το ArtTable είναι το πιο φρέσκο ολοκληρωμένο portal αφιερωμένο στο χώρο της γεύσης και της μαγειρικής. Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια τεράστια βάση δεδομένων που συνεχώς θα ανανεώνεται με συνταγές όλων των ειδών αλλά και με πληροφορίες για τις καλύτερες γαστρονομικές επιλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Μαζί θα στρώσουμε ένα μεγάλο τραπέζι με τα καλύτερα απ' όλες τις κουζίνες του κόσμου. Από τις συνταγές διάσημων σεφ μέχρι τα πιάτα που μας μεγάλωσαν, αλλά και τις δικές σας μαγειρικές προτάσεις, οι επιλογές θα είναι τέτοιες ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο.

Μαζί θα ταξιδέψουμε στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για να ζήσουμε τις πιο δυνατές γευστικές εμπειρίες. Θα μπούμε στις κουζίνες των καλύτερων εστιατορίων, θα ακολουθήσουμε τους ντόπιους στα αγαπημένα τους στέκια και θα ανακαλύψουμε τα καλύτερη μέρη για κρασί, καφέ και ποτό.

Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε στην αξία και στην απόλαυση της σπιτικής μαγειρικής. Είναι όμορφα πράγματα ένα ωραίο εστιατόριο και μια ωραία ατμόσφαιρα, αλλά εξίσου όμορφο είναι να μαζέψεις την οικογένεια ή τους φίλους γύρω απ' το τραπέζι και να τους μαγειρέψεις την καλύτερη συνταγή που έχεις μάθει.

Πολλοί θεωρούν ότι η μαγειρική είναι μια υπόθεση δύσκολη. Η αλήθεια όμως είναι ότι όταν αρχίσεις να μαγειρεύεις, δεν σταματάς εύκολα. Θα ακολουθήσεις τη συνταγή δυο-τρεις φορές, θα κάνεις λάθη, αλλά, δοκιμάζοντας αυτό που έφτιαξες, θα το φέρεις σιγά σιγά στα μέτρα σου. Στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα το μαγειρέψεις καλύτερα από τη συνταγή.

Πιστεύουμε ότι η καλή μαγειρική δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη ή ακριβή. Στην απλότητα βρίσκεται η ουσία. Καλή μαγειρική σημαίνει να ανακαλύπτεις πώς να βγαίνει πάντα τρυφερό το κοτόπουλο απ' το φούρνο και πώς να πετυχαίνεις εκείνη την τέλεια μπριζόλα στα κάρβουνα, που είναι καλοψημένη εξωτερικά και ζουμερή μέσα.

Πολλές έρευνες των τελευταίων ετών επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουν από εμπειρία: Όσοι τρώνε συχνά φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό, τρώνε πιο υγιεινά και καταναλώνουν λιγότερες θερμίδες. Επίσης, πολλές είναι οι μελέτες που καταδεικνύουν τα εκπληκτικά οφέλη που προσφέρει η καθημερινή τελετουργία του σπιτικού γεύματος στους δεσμούς της οικογένειας.

Μαγειρεύουμε

  • Για να φέρουμε την οικογένεια μαζί στο τραπέζι
  • Για να καταλάβουμε τι περιέχει το φαγητό μας και να τρώμε πιο υγιεινά
  • Για να κάνουμε το σπίτι μας ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας
  • Για να κάνουμε τους άλλους ευτυχισμένους
  • Για να μας θυμούνται
Μαζί θα μαγειρεύουμε καλύτερα!